Søg i vores produktkatalog og bestil direkte online.
 

Til kataloget + eShop
Kontakt @ AVENTICS
 
PNEUMATIK
 Pneumatics from AVENTICS

Pneumatik fra Aventics: Innovative ideer for fremtidens løsninger

Vores ekspertise indenfor pneumatik er baseret på årtiers erfaringer. Vi sætter nye standarder for integration af elektronik og innovative materialvalg i vores specifikke brancheløsninger. Vi tilstræber kontant at forbedre  vores produktivitet og konkurrencefordele for vores kunder og fokuserer på langsigtede samarbejdsrelationer. 

MARINE TEKNIK
Schiffstechnik von AVENTICS - zuverlässige und robuste Produkte seit Jahrzehnten

Marine teknik fra AVENTICS: Til skibsfart og fritid

Igennem flere årtier har vi produceret pålidelige, robuste og imponerende løsninger til skibskonstruktion. Du kan finde mere information på vores side om Marex Academy.

ERHVERVSKØRETØJER
Vehicle engineering from AVENTICS

Teknologi til erhvervskøretøjer fra AVENTICS: pneumatik for busser og lastbiler.

Kundespecifikke ventiler og cylindre for erhvervskøretøjer. Højkvalitets komponenter for motorer, turboladere og koblingsløsninger  - vores produktudvalg tilbyder dette og mere. Certificeret ifølge ISO/TS, tilbyder vi alle leverandører et konstant højt kvalitetsniveau.

IT'S THAT EASY
AVENTICS – It´s that easy

It's that easy: AVENTICS leverer pneumatik med et tryk på en knap

Du står i centrum for vores bestræbelser. Vi garanterer hurtige resultater samt pålidelige og enkle løsninger til industripneumatik. På grundlag af vores mangeårige ekspertise udvikler vi produkter, der er skræddersyet til dig og som leveres just in time. Vores service: Et tryk på en knap – og vi står til din rådighed! Her får du yderligere informationer om vores ukomplicerede forretningsprocesser